Hvem er den stressfri familie til?

Det er til jer, der gerne vil forstå hinanden

og jeres reaktionsmønstre langt bedre,

have et bedre sexliv, hygge mere med børnene,

sove bedre om natten, føle I når mere om dagen

og kort sagt nyde langt mere, i stedet for hele tiden

at have en opfattelse af kun at yde og yde.

Læs mere herunder om alt det, du får

Et helt års kursusforløb

12 lektioner - en hver måned, som giver dig og din familie en værktøjskasse til en stressfri hverdag med langt mere nydelse og nærvær.

for kun 1.695,- kr.

Din families vej til nye gode vaner

og et skønt liv uden stress.

Et on-line forløb, som giver dig og din familie overskud til at kunne

nyde hinanden langt mere.

Den stressfri familie

 
 

START REJSEN MOD DIN STREssfri familie i dag


Er du træt af, at nogle gange føle, at det hele er et hamsterhjul, hvor I yder og yder, uden aldrig at nå frem til stedet, hvor der bliver plads til at være til stede og bare nyde jeres skønne familie.

430.000 danskere har symptomer på stress hver dag. Og det er ikke helt unormalt, at det er i familierne, de fleste stress symptomer viser sig.

Nu har vi samlet 12 lektioner med unikke værktøjskasser, der kan udvikle jeres familie til at være mere stressfri og med et større overskud til at kunne nyde jer selv og hinanden langt mere.

Kort sagt vil du/I i løbet af de 12 lektioner lære ikke bare om stress,

men også om:

  1. Dig selv

  2. Din og jeres måde at bruge tiden på

  3. Din og jeres måde at kommunikere på

  4. Din og jeres måde at være forælder på

  5. Dit og jeres sexliv

  6. Dit og jeres eget nærvær

... og meget mere


En gang om måneden modtager du en mail med månedens tema, som indeholder værktøj, input og små øvelser, der er lige til at gå i gang med. I løbet af måneden får du desuden jævnlige mails, der hjælper dig med at holde fokus på månedens tema.

Samtidig har du undervejs mulighed for - helt gratis - at sende os mails med spørgsmål, hvis der er noget, du bliver i tvivl om, har brug for at få uddybet eller komme endnu mere til bunds i. Nogle spørgsmål samler vi sammen i grupper og giver videosvar, som lægges i det særlige on-line klub forum.

Du får også adgang til et on-line forum, hvor du og de andre deltagere i forløbet kan dele jeres erfaringer og aha-oplevelser under forløbet.

I løbet af de 12 lektioner giver vi dig alle de værktøjer videre, som har virket for os og vores familie til at kunne balancere og leve i harmoni med hinanden på trods af kriser, travlhed og udfordringer. Gennem de sidste 15 år er Mindfulness og den levevis, der følger med, blevet en fast del af vores families måde at være på og at leve på.

Det betyder ikke, at alle problemer er forsvundet, for der vil altid komme udfordringer. Men det betyder, at der ikke længere er en masse udfordringer, der kommer fra os selv og skaber støj og konflikter mellem os. Det betyder, at vi har fundet en vej og nogle værktøjer til at hjælpe og støtte hinanden, når tingene er vanskelige og vigtigst af alt - at vi på en god og naturlig måde giver plads til alles forskelligheder, uden at det bliver et problem for nogen.
    Alle vores værktøjer giver vi videre til dig

            og din familie i dette unikke forløb.

                                            Flora &  Jørgen


DET GÅR SIMPELTHEN IKKE!


I de første lektioner vil hovedvægten være lagt på de voksne i familien. For det er jer voksne, der skaber rammerne i familien og når I ikke trives, ja, så trives resten af familien heller ikke.

Husk, at stress er ved at være en af tidens største syndere i forhold til vores fysiske og mentale sundhed. Med stress følger ofte også depression og angst. WHO spår at i år 2020 vil stress være den største trussel mod sundheden i vesten. Så der er virkelig brug for, at vi stopper op og gør noget andet.

En af vores Facebook venner skrev på sin status under lærer-lockouten, at han havde oplevet forældre bare sætte deres børn helt ned til 0 klasse af foran skolen, som de plejede, mens de så stod grædende og ikke kunne komme ind. Og da han trøstede en lille pige og ville ringe til hendes forældre, sagde pigen: “Det hjælper ikke, de har meget travlt med deres arbejde, alt for travlt til også at skulle passe mig!”

Det går simpelthen ikke, at vi skaber en tilværelse, hvor den slags kan ske. Tro os, der kommer ikke til at stå “tak” på din gravsten, fordi du gav den en skalle på dit arbejde og gav afkald på en masse, fordi der er en masse “burde og skulle”. Faktisk er der lavet en undersøgelse af døende patienter, der viser, at de, der kan dø med størst fred i sjælen, er de, der har levet et liv i overensstemmelse med deres indre værdier og ikke fortryder noget på deres vej.

Stress er en kompleks tilstand også før den bliver til sygdom. Men hvis din partner ikke sover ordentlig om natten gennem længere tid, hvis han/hun forandrer sig og bliver enten mere lukket eller mere sur, hvis han/hun oplever smerter i brystet og åndenød gennem længere tid, så er det tegn på at stressen er ved at tage over og der skal gøres noget markant anderledes.

Mindfulness er især et godt værktøj til at forebygge stress og stress-symptomer og mindfulness er derfor grundstammen i hele forløbet. Men vi kommer ind på meget mere end det - og da du samtidig har mulighed for at sende os spørgsmål og input, vil du opleve at forløbet forhåbentligt ser ud til at være skræddersyet netop til dig og din familie.

Forløbet er helt enkelt. Når du har bestilt og betalt din plads nemt og enkelt med dit betalingskort er du med - én gang for alle - og der ligger nu 12 måneder foran dig med input, værktøjer og udvikling. Du har taget det første skridt på vej mod din stressfri familie.

Hele forløbet koster 1.695,- kr. inkl. moms og dækker hele året.

Alle 12 lektioner. Inkl. løbende videosvar, opfølgende mails, on-line forum m.m. Og du kan endda betale forløbet på tre forskellige måder - alt afhængig af temperament og pengepung.
400,- kr. i rabat, hvis du betaler det hele på én gang!

Og du har naturligvis 14 dages fuld fortrydelsesret. Med garanti.

Og uden diskussion.


Klik på JA TAK her ved siden af og læs mere.

 
LYKKE

her er nogle af de ting, vi kommer igennem ...


Hænger stress og tid altid sammen?

Er jeg offer eller chef i mit eget liv?

Taler I til hinanden eller forbi hinanden?

Hvilke værdier præger din familie?

At være mindfuld i familien hvad betyder det egentlig og hvordan gør man?

At skabe stilletid og gå ned i gear.

Skab orden ryd op i dit rod, både mentalt og fysisk.

At se de andre som de virkelig er og forstå andres virkeligheder åbent.

At se og forstå dit barn, at møde barnet præcis, hvor det er og ikke hvor du gerne vil have, det skal være.

Den fredelige teenager. Hvordan gør man? Er der håb endnu?

Om seksualitet og nærvær med din partner.

Hvordan I voksne er rollemodeller og skaber stemningen og atmosfæren i hjemmet.

Om kost og nærvær i familien, bevægelse, aktiviteter og motion sammen eller hver for sig?

At give plads til alles behov uden at lade sig forføre af ugebladenes “perfektheds-billede”.

Giv plads til nydelse og forkælelse, skab plads til doventid og ingenting.

.... og meget mere.

 
JA, Vi VIL VÆRE MEDhttps://atlevemindfuldt.zenbilling.com/purchase/4426-Den-stressfri-familieshapeimage_12_link_0

JA TAK, VI ER MED!https://atlevemindfuldt.zenbilling.com/purchase/4426-Den-stressfri-familieshapeimage_14_link_0

NÆRVÆR
NYDELSE
JA TAK!https://atlevemindfuldt.zenbilling.com/purchase/4426-Den-stressfri-familieshapeimage_22_link_0
GLÆDE
JA TAK!https://atlevemindfuldt.zenbilling.com/purchase/4426-Den-stressfri-familieshapeimage_26_link_0

hvis du vil se lidt mere om, hvad de 12 lektioner indeholder af VÆRDI-FULDE input og værktøj - så klik her

her er, hvad camilla sagde...


Giv din familie den her gave!

Med tre små børn, en pre-teenager, en travl far og en mor under uddannelse er der god grobund for kaos på en usund måde i vores familie. Og vi faldt i stressfælden som så mange andre familier. Og så hjulede vi bare derudaf i hamsterhjulet - uden rigtig at kunne bryde den onde cirkel selv. 

Med Den stressfri Familie har vi fået en god balance i vores hverdag. Vi har fået en værktøjskasse, så vi hurtigt kan stoppe op, hvis stressen lurer om hjørnet. Vi har fået prioriteret vores værdier som familie - og lært at VÆRE en familie. Både som børnefamilie og som par. Først og fremmest har vi fået mere kvalitet og nærvær ind i vores liv - og det smitter af på vores omgivelser. Vi er blevet meget bevidste om, at det er en livsstil, vi skal blive ved at arbejde med og integrere i os selv og vores børn hen over de næste par år (og resten af livet).

Så tak til Den stressfri Familie - for at vise at der en anden vej!

Jeg ønsker alle en fantastisk rejse mod en stressfri familie - det er en gave!

Kærligst Camilla

 

JA TAK!https://atlevemindfuldt.zenbilling.com/purchase/4426-Den-stressfri-familieshapeimage_31_link_0